Partits de la fase eliminatòria a FIFA 2022

Els vuitens de final es van jugar del 3 al 7 de desembre.Els Països Baixos, guanyadors del grup A, van marcar gols a través de Memphis Depay, Daley Blind i Denzel Dumfries en derrotar als Estats Units per 3-1, amb Haji Wright marcant per als Estats Units.Messi va anotar el seu tercer del torneig al costat de Julián Álvarez per donar a l'Argentina una avantatge de dos gols sobre Austràlia i malgrat un autogol d'Enzo Fernández d'un xut de Craig Goodwin, l'Argentina va guanyar 2–1.El gol d'Olivier Giroud i el doblet de Mbappé van permetre a França guanyar per 3-1 sobre Polònia, amb Robert Lewandowski marcant l'únic gol de Polònia des d'un penal.Anglaterra va vèncer Senegal per 3-0, amb gols de Jordan Henderson, Harry Kane i Bukayo Saka.Daizen Maeda va marcar per al Japó contra Croàcia a la primera part abans d'un empat d'Ivan Perišić a la segona.Cap dels dos equips va poder trobar el guanyador, ja que Croàcia va derrotar el Japó per 3-1 en una tanda de penals.Vinícius Júnior, Neymar, Richarlison i Lucas Paquetá van marcar per al Brasil, però una volea del sud-coreà Paik Seung-ho va reduir el marcador a 4-1.El partit entre el Marroc i Espanya va acabar amb un empat sense gols al minut 90, enviant el partit a la pròrroga.Cap dels dos equips va poder marcar un gol a la pròrroga;El Marroc va guanyar el partit per 3-0 als penals.Un hat-trick de Gonçalo Ramos va portar Portugal a derrotar a Suïssa per 6–1, amb gols dels portuguesos Pepe, Raphaël Guerreiro i Rafael Leão i del suís Manuel Akanji.

Els quarts de final es van jugar els dies 9 i 10 de desembre.Croàcia i Brasil van acabar 0-0 després dels 90 minuts i van anar a la pròrroga.Neymar va marcar per al Brasil al minut 15 de la pròrroga.Croàcia, però, va empatar mitjançant Bruno Petković en el segon període de la pròrroga.Amb el partit empatat, una tanda de penals va decidir el partit, i Croàcia va guanyar la tanda de penals per 4–2.Nahuel Molina i Messi van marcar per l'Argentina abans que Wout Weghorst empatés amb dos gols poc abans del final del partit.El partit va anar a la pròrroga i després als penals, on l'Argentina guanyaria per 4–3.El Marroc va derrotar Portugal per 1-0, amb Youssef En-Nesyri marcant al final de la primera part.El Marroc es va convertir en la primera nació africana i la primera àrab a avançar fins a les semifinals de la competició.Tot i que Harry Kane va marcar un penal per a Anglaterra, no va ser suficient per vèncer França, que va guanyar 2–1 en virtut dels gols d'Aurélien Tchouaméni i Olivier Giroud, que els va enviar a la seva segona semifinal consecutiva de la Copa del Món.

Vine i dissenya el teu propi paraigua per donar suport a l'equip!

Hora de publicació: 13-12-2022